COOKIES

1. EIERENS INFORMASJON

Morsø Camping & Hytter av Allan Haugstrup
Pavillon Road 1 - 7
7900 Nykøbing M
Telefon: 97 71 01 99
E-post: mail@mors-camping.dk
CVR: 35117768

2. HVA ER COOKIES?

En informasjonskapsel er en liten datafil som er lagret på datamaskinen din, etc. på samme måte som å kunne gjenkjenne det. Det er ingen personlige opplysninger lagret i våre cookies, og de kan ikke inneholde virus.

2.1. HVORDAN SKAL DU SLETT ELLER BLOCK FOR COOKIES.

Cookies som du tidligere har akseptert, kan deretter enkelt slettes. Hvis du bruker en PC med en nyere nettleser, kan du slette informasjonskapslene dine ved å bruke hurtigtastene: CTRL + SHIFT + Delete

Hvis hurtigtastene ikke virker og / eller hvis du bruker en MAC, må du starte med å finne ut hvilken nettleser du bruker og deretter klikke på den aktuelle linken:

  • Internet Explorer
  • Mozilla Firefox
  • Google Chrome
  • Opera
  • Safari
  • Flash-informasjonskapsler (gjelder for alle nettlesere)
  • iPhone, iPad og mer fra Apple
  • Telefoner med Android-operativsystem
  • Telefoner med Windows 7

2.2. HVORDAN BRUKER COOKIES PÅ WWW.MORS-CAMPING.DK?

Informasjonskapsler brukes til å samle statistikk over antall brukere, samt informasjon om kjønn, alder, geografi og interesser for våre brukere for å tilpasse innhold og annonsering tilsvarende.

2.3. GEMIUS WEB STATISTIKKER (TRAFIKMASKINER)

Vi bruker informasjonskapsler fra Gemius, som registrerer internettbruk på markedsnivå og på forskjellige nettsteder. Undersøkelsen oppfyller all lovgivning på området, herunder personopplysningsloven, ICC / ESOMARs internasjonale kodeks for markedsføring og samfunnsforskning, og sender ikke informasjon om individets internettadferd, men bare i samlet form. Se f.eks. www.fdim.dk/statistik/internet/toplisten
Gemius registrerer ikke personlig informasjon med mindre du eksplisitt tillater det, for eksempel finner sted i forbindelse med utfylling av spørreskjemaer.
Du kan velge bort Gemius-undersøkelsen her: http://optout.hit.gemius.pl/removeDK.php
Datakontrolleren i forbindelse med Gemius-cookies er Danske Medier Research, Skindergade 7, 1159 København K. Dataprosessoren er Gemius S.A., Woloska 7, 02-675 Warszawa, Polen. Gemius Denmark ApS har adresse på Dampfærgevej 3 st. t., 2100 København Ø.
Har du spørsmål angående behandling av informasjon og data, eller ønsker å utøve dine rettigheter, vennligst kontakt Gemius Denmark ApS.

2.4. GOOGLE ANALYTICS (TRAFFIC PAINTING)

Vi bruker informasjonskapsler fra Google Analytics til å måle trafikk på www.Mors-Camping.dk.
Du kan velge bort informasjonskapsler fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5. Advertising Network

Vi bruker følgende annonsenettverk:

Google Adsense
partner ADS
TradeDoubler

3. BRUK AV PERSONLIG INFORMASJON

Personopplysninger blir aldri utlevert til tredjeparter, med mindre du plutselig forplikter deg til dette, og vi samler aldri personlige data uten at du har gitt oss denne informasjonen ved registrering, kjøp eller deltakelse i en undersøkelse mv. Her samles informasjon om navn, adresse, postnummer, e-post, kjønn, alder, interesser, holdninger og kunnskap om ulike temaer.
Personlig informasjon brukes til å fullføre kjøpet eller tjenesten som informasjonen samles inn med. Informasjonen brukes også til å få større kunnskap om deg og andre brukere av www.Mors-Camping.dk. Denne bruken kan inkludere studier og analyser for å forbedre våre produkter, tjenester og teknologier, samt å vise innhold og reklame skreddersydd for dine interesser og hobbyer.

3.1. KONTAKT MED. PERSONLIGE DATA

Hvis du vil ha tilgang til informasjonen som er registrert hos deg på Morsø Camping & Hytter, må du kontakte mail@Mors-Camping.dk eller telefon 97 71 01 99. Hvis feil data er registrert eller har du andre innvendinger, kan du kontakte det samme stedet. Du har mulighet til å få innblikk i hvilken informasjon som er registrert om deg, og du kan protestere mot en registrering i samsvar med reglene i personopplysningsloven.

3.2. PERSONLIG INFORMASJONSBESKYTTELSE

I henhold til personopplysningsloven må dine personlige opplysninger holdes trygge og konfidensielle. Vi lagrer dine personlige opplysninger på begrensede tilgangsdatorer som er plassert i kontrollerte lokaler, og våre sikkerhetsforanstaltninger blir kontinuerlig gjennomgått for å avgjøre om vår brukerinformasjon er riktig administrert og med behørig hensyn til dine rettigheter som bruker. Vi kan imidlertid ikke garantere 100 prosent sikkerhet for dataoverføringer via Internett. Dette betyr at det kan være fare for at andre ulovlig håndhever tilgang til informasjon når data overføres og lagres elektronisk. Du avslører dermed din personlige informasjon på egen risiko.
Personlige data blir permanent slettet eller anonymisert da formålet de ble samlet for, er avsluttet. Personlige data lagres i maksimalt 12 måneder etter bruk.
Den raske utviklingen av Internett betyr at endringer i behandlingen av personopplysninger kan være nødvendige. Derfor forbeholder vi oss retten til å oppdatere og endre denne personvernreglene. Hvis vi gjør det, vil vi selvfølgelig korrigere datoen for "sist oppdatert" nederst på siden. Ved betydelige endringer, vil vi varsle deg i form av et synlig varsel på vår hjemmeside.
I den utstrekning at personopplysninger behandles om deg, har du rett til å bli informert i henhold til personopplysningsloven om hvilke personlige data som kan tildeles deg. Hvis det viser seg at informasjonen eller dataene som behandles om deg, er unøyaktige eller misvisende, har du rett til å kreve at det blir rettet, slettet eller blokkert. Du kan motsette seg når som helst informasjonen om deg blir behandlet. Du kan også tilbakekalle samtykket ditt når som helst. Du har mulighet til å klage på behandling av informasjon og data angående deg. Klager sendes til Datatilsynet, jf. Personopplysningsloven § 58 (1).

Morsø Camping & Hytter   |   Pavilionvej 1 - 7   |   DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 71 01 99   |   mail@mors-camping.dk