Handelsbetingelser

MORSØ CAMPING & HYTTER

 

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking. Du kan blandt andet læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives MC&H anvendes det som et synonym for Morsø Camping & Hytter.

 

Betaling
Alle priser oplyst i UDBYDERS online bookingsystem er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.

Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa og Mastercard. Internetbetalinger er forbundet med de gebyrer som internationale betalingskort opkræver UDBYDER. For internationale Eurocard/Mastercard er det 2,75 % af transaktionssummen, for Dinners 3.25 % af transaktionssummen.

 

Informationer om handel på Internettet
Du kan trygt handle på Internettet gennem vores online bookingsystem. Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via Internettet. Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger, skal forholde dig til betalinger på nettet på www.forbrug.dk.

 

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, et udlejningstelt, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en kontrakt fra MC&H, hvori regnskabet for dit køb fremgår. Kontrakten kan printes ud fra hjemmesiden efter gennemført booking, og fremsendes ligeledes via e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mailadresse er oplyst af køber. ‘

Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst til MC&H på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte kontrakt.

 

Fortrydelsesret og refusion
Køb af campingophold, booking af hytter o.lign. er ikke omfattet af fortrydelsesretten i forbrugeraftaleloven jf. § 18, stk. 2, pkt. 12.

Du har mulighed for at annullere din booking på følgende vilkår:

  • Hvis du afbestiller mere end 30 dage før ankomst får du hele beløbet godtgjort med undtagelse af et administrationsgebyr på Dkk. 200,-.
  • Hvis du afbestiller mindre end 30 dage og mere end 14 dage før ankomst, kan du få halvdelen af beløbet refunderet, og dette dækker også administrationsgebyret.
  • Hvis du afbestiller mindre end 14 dage før ankomst, mister du hele det indbetalte beløb.

 

Registrering af oplysninger
MC&H registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men MC&H beholder registreringen i 5 år. MC&H anvender serverside cookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerheden om de oplysninger, som du afgiver på siden. Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over Internettet.

 

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til adressen eller benytte telefonnummeret under virksomhedsoplysninger. Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. To år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens § 83, stk. 1, medmindre andet er aftalt. Derudover er der mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet på www.forbrug.dk.

 

Virksomhedsoplysninger
Navn: Morsø Camping & Hytter
Adresse: Pavillonvej 1-7
Postnummer og by: 7900 Nykøbing Mors
Tlf.: 97710199
E-mail: mail@mors-camping.dk
Cvr.: 35117768

Morsø Camping & Hytter   |   Pavillonvej 1 - 7   |   DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 71 01 99   |   mail@mors-camping.dk