Oplevelser

Hos Morsø Camping er der mange ting at opleve. Få minder for livet med en ferie på Morsø.

Øen Mors og dens mange muligheder

Limfjordens største ø Mors er bl.a. kendt for sin smukke natur, de mange muligheder for en aktiv ferie ved fjorden, samt den friske fisk fra Limfjorden. Morsø Turistbureau har sin egen hjemmeside, hvorpå det er muligt at læse alt om øen Mors og dens mange muligheder.
Læs alt om øen Mors lige her

Jesperhus Blomsterpark

“Skandinaviens største blomsterpark med mere end 1 million blomster og stort legeland. 5000 m2 indendørs afdeling med 4D-biograf, tarzansti og zoo med fritgående dyr og fodringer gæsterne deltager i.”
Læs Mere her

Golf

I august 2008 blev vel nok en af Danmarks smukkeste golfbaner med udsigt over Limfjorden indviet. De sidste 9 huller har alle udsigt til vand. Se under Tilbud her på siden, hvor vi kan tilbyde rabatter i forbindelse med Jeres ophold hos os.
Læs Mere her

Skaldyrsfestival i Nykøbing

Det er blevet en tradition i Nykøbing, at der den første weekend i juni afholdes skaldyrsfestival, og dette er blevet en meget velbesøgt succes. Her kan man kan nyde små appetizers og drikkevarer fra de forskellige boder af Limfjordegnens opskrifter. Dertil kan man gøre et godt køb i de andre boder fra byens butikker, som også er opstillet på havnen. Det summer af liv, markedsstemning, og hyggelig atmosfære på havnen.
Læs mere her

Moler museet

På Mors findes der en række museer, og Moler Museet er et af de mest besøgte:

“Museet viser en flot samling af fossiler og fortæller historien om molerets dannelse, og udnyttelsen af det i nyere tid. Der er “værksted” med mikroskoper, hvor du selv kan undersøge moleret.”
Læs Mere her

Cykelruter

Mors byder på virkelig skøn natur, og muligheden for at opleve den på første hånd er noget alle bør overveje. Derfor er det oplagt at tage ud på nogle af de cykelruter, der ligger på Mors.
Læs mere her

Nationalpark Thy

Natur & Kultur er en lille organisation, som har til formål at videreudvikle personlig formidling til besøgende i Nationalpark Thy. Der lægges i den forbindelse også vægt på servicering af udenlandske gæster. Målet er at sikre, at alle besøgende får en saglig information og en god oplevelse.
Læs mere her
Morsø Camping & Hytter   |   Pavillonvej 1 - 7   |   DK-7900 Nykøbing Mors +45 97 71 01 99   |   mail@mors-camping.dk