Oplevelser - Morsø Camping & Hytter
27
page-template-default,page,page-id-27,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-13.4,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Oplevelser

Morsø Turistbureau har sin egen hjemmeside, hvorpå det er muligt at læse alt om øen Mors og dens mange muligheder. Siden kan ses her: www.visitmors.dk

 

Derudover har vi udvalgt nogle seværdigheder, som vi mener, I som besøgende/turist på Mors bør se nærmere på:

Jesperhus Blomsterpark

“Skandinaviens største blomsterpark med mere end 1 million blomster og stort legeland. 5000 m2 indendørs afdeling med 4D-biograf, tarzansti og zoo med fritgående dyr og fodringer gæsterne deltager i.”

 

Læs nærmere: Visitmors.dk

Golf

I august 2008 blev vel nok en af Danmarks smukkeste golfbaner med udsigt over Limfjorden indviet. De sidste 9 huller har alle udsigt til vand. Se under Tilbud her på siden, hvor vi kan tilbyde rabatter i forbindelse med Jeres ophold hos os.

 

Læs nærmere: Morsoe-Golfklub.dk

Skaldyrsfestival i Nykøbing

Det er blevet en tradition i Nykøbing, at der den første weekend i juni afholdes skaldyrsfestival, og dette er blevet en meget velbesøgt succes. Her kan man kan nyde små appetizers og drikkevarer fra de forskellige boder af Limfjordegnens opskrifter. Dertil kan man gøre et godt køb i de andre boder fra byens butikker, som også er opstillet på havnen. Det summer af liv, markedsstemning, og hyggelig atmosfære på havnen.

Læs nærmere: Skaldyrsfestival.dk

Moler Museet

På Mors findes der en række museer, og Moler Museet er et af de mest besøgte:
Museet viser en flot samling af fossiler og fortæller historien om molerets dannelse, og udnyttelsen af det i nyere tid. Der er “værksted” med mikroskoper, hvor du selv kan undersøge moleret.

 

Læs nærmere: Visitmors.dk

Cykelruter

Mors byder på virkelig skøn natur, og muligheden for at opleve den på første hånd er noget alle bør overveje. Derfor er det oplagt at tage ud på nogle af de cykelruter, der ligger på Mors.

 

Læs nærmere: Visitmors.dk

Nationalpark Thy

Natur & Kultur er en lille organisation, som har til formål at videreudvikle personlig formidling til besøgende i Nationalpark Thy.
Der lægges i den forbindelse også vægt på servicering af udenlandske gæster. 
Målet er at sikre, at alle besøgende får en saglig information og en god oplevelse.

Læs nærmere: Nationalpark Thy